Машинка для стрижки. Філіпс.

Не впевнений, що зробив правильно, але результат - обрізка стрирчащого патла на голові, та трімінг баків - мене здивував: жодного висмикування або спротиву обрізанню волосся на башці не показало. Тестування зануренням у прикореневу зону не проводилося через зрозумілі причини.

Отже що було:


Видно вироботку на великому ножі, а у маленького площина зуба завалена (тут добре видно на другому фото, лівий край зубів)

Шліфовка - вирівнювання площини проводив на алмазному зерні 28/24(?) розмазаному на чавунному притирі:


Після миття притира я перейшов одразу на 2/1 алмаз. Наніс туди ж. Фотка мобільним не передає деталей, але приблизно оцінити поверхню можна по крайній площадці великого ножа, вона на фото знизу.


У мікроскоп площини виглядають рівно, риска більш меньш рівномірна, але краї у мікроскоп виглядали як покришені. Роздивлявся їх з пласкої сторони, тому не впевнений чи це заусенка, чи обвал металу після алмазу. Спробував знести заусенку підструженою до приблизного профілю зуба лінійкою На лінійку наніс трошечки ельборової 1/0 пасти. Ретельно помив і висушив. Остання операція - без нажиму на гранітному притирі, вільне зерно М5, рідкий розчин на воді.



В результаті після тестування на голові я вагався навіть на роботу йти, адже без проблеми зістриг пів шиї та баки без взагалі жодного відчуття не те що некомфортності, але взагалі не почув нічого крім шуму машинки.

П.С. Це не інструкція, це я собі пишу, щоб потім знати в який біг бігти.

Немає коментарів:

Дописати коментар