Перше, що впало в око - загорнута кромка на підйомі. Як раз те місце, яким відшкрібають одрізане від неодрізаного. Дружина в мене шульга, тому кромку завернуто на правий спуск.
Фото з РК
Те саме місце зі сторони правого спуску.
А це вже наслідки "нормального" використання ножа: ріжемо сало, огірок, цибулю, та будь що врешті решт, і обов'язково, одрізавши, смачно відшкребаємо одрізане вбік. При тому який би ніж не був гострий до того, потрібно обов'язково його втискати в продукти ніби ріжеш обухом. Нема слів. Завернута кромка на лівий спуск.
Хочеться зауважити, що на нижньому фото найсвітліша ділянка - це мікропідвод, всього в два-три рази ширший за волосину.
Немає коментарів:
Дописати коментар