Заточка з заводу G704 Ganzo

Один з колег приніс мені вчора 2 (!) свіжекуплених у Китаї ножика Ganzo 704. Ну а хулі - 16 баксів за таку велику мужикасту цяцьку не шкода віддати. Воно ж дійсно гарне, надійне таке собі і хиже. Тільки от з заточкою постійна нескладуха: підводи різної висоти, як з протилежних боків, так і протягом одної сторони леза. Кошмар одним словом. Риска від заточки груба, перпендикулярна ріжучій, при такій заточці воно має рватьімєтать, а воно ніхуя не ріже, навіть папір.

Вирішив зробити пару фоток мікроскопом і згодувати їх гуглу, що б він наробив з них гіфок.

Зробив, згодував. На першій фото видно заовалений мікропідвод. Судячи з усього вальнули фетровим чи яким там кругом з пастою по зубастій заточці. З іншого боку така сама історія.




Спробував сфотографувати вигляд зі сторони ріжучої. Світло падає повздовж леза. Видно Ріжучу посередині і дві паралельні їй лінії. Поки не можу зрозуміти що це: межі мікропідвода чи мо якийсь бруд...


Зате коли сонце з вікна падає на лезо перпендикулярно видно лежачий заусенець. Примятий або придавлений. Тепер-то ясно чого воно ніхуя не ріже ))).



Так, трошки 3000 та трошки поліровки на зеленому діалюксі. Блін, не вистачає мені зору з тим освітленням яке  маю, залишаються паскудні риски.






Немає коментарів:

Дописати коментар