Заточку завершено на куті в районі 35 градусів. Вихід на ріжучу - атлантік, фініш - яшма з зовсім невеличкою кількістю суспензії того ж атлатніка. Після стружки - чиста яшма.
Все ніби нічого, але мікроскоп показує, що агресивність різу досягається різновисокими зубчиками на ріжучій. Ця різновисокість для мене загадка. Очевидно, що частини кромки відвалилися в процесі доводки, от тільки на якому етапі, чи може при стружінні дерева? Не додумався проконтролювати ріжучу між фінальними проходами і стружкоюю Нажаль часу тепер на експерименти немає - необхідно віддавати ножа людині. Думаю, що як мисливський або для якихось пікнікових потреб ножика буде більш ніж достатньо.
Невеличке відео. Окремо акцентував увагу на пупирях глянцевої частини підводів. Карбіди?
Немає коментарів:
Дописати коментар