Достатньо

БУ!





Міняймо спіднє на сухе і go точити ))



Вже давно подібного роду ножики заставляють замислитися над доречністю тонкого фінішу. В 90% випадків ці каструльні ножики після тонкого фінішу ріжуть паскудно. Стругають ще так сяк, а от протягом агресивно різати просто відмовляються.

Заточений на тонкому кристролоні зі знятим заусенцем ніж видає рекорди агресивного різу, от тільки при стружінні дуже швидко сідає. Я поки не знайшов рецепту заточки таких ножиків і перебуваю у творчому пошуку. Після виведення прощин кристолоном (ще трошки поганяв підводи на пасті для більшого форсу), вихід на ріжучу було оформлено нетвердим КК М7. Заусенці та інше лайно забрано арканзасом з суспензією на базі вазелинової олії та натирки Атлантіка F1200. Під коду чистий арк і чай. Всьо - швидко і сердито. З нього досить.

Ось до


Ось після




Немає коментарів:

Дописати коментар