Helle Dokka, зуб, транс, яшма.

Нещодавно принесли мені на заточку ножа. За словами хазяїна ножа ніхто ніколи не точив і до сих пір він різав нормально, але зараз сезон і в пятницю на полювання і не хочеться перед пацанами червоніти. Ну така от історія.

Дійсно, ніж ніхто ніколи не точив, от тільки і не чистив і не доглядав за ним також. Судячи з усього спроби пошваркати по бруску таки були, але вони швидко закінчилися.

Фотоапаратом я того діла не шчьолкав, але на мікроскоп в режимі "пейзажної" зйомки взяв.


Спуски на ножику низькі, лінзовидні. На підйомі докінчика от такий забій.


Було вирішено не паритися, не точити по спусках, а нарізати підвод. Підготувавсвя до затяжної війни, бо супротивник-то ламінат з серединою з якоїсь крепкої сталюки, а вийшло так, як он на другій фотці - не дуже то і твердою вона виявилася. На боку індії за пару рухів було знесено ріжучу до вершинки наявного зуба, ще два рухи для страховки і вперед! По хвилині (!) буквально на кожну сторону КК грубим радянським, КК середнім радянських часів, сірчастим КК неводомої зернистості та М5 на останок. Шкіра з мінімальним натиском для відривання заусенця, сосна поперек волокон і, сьогодні врано, пара рухів на яшмовому бруску.



Немає коментарів:

Дописати коментар